Padel

PADEL ER EN HELT NY AFDELING I FUGLEBJERG IDRÆTSFORENING

Padel tennis er en sjov og social sport, der kombinerer elementer fra tennis og squash. Det er nemt at lære, men udfordrende at mestre, og passer til folk i alle aldre og færdighedsniveauer.

Padel er i Danmark en ny sport, som er en blanding af tennis og squash, men som er nemmere at spille end de to førnævnte, læs mere på danskpadelforbund.dk Kombinationen af battets størrelse, banen og bolden gør sporten nemmere at lære end eksempelvis tennis. Dette er også årsagen til at nybegyndere og spillere, som aldrig har haft erfaring med ketsjersport, hurtigt oplever en stor spilleglæde.

Samtidig kan spillets kompleksitet og fart nemt øges, så også erfarne spillere udfordres og udvikles. Duellerne er sværere at afgøre end fx tennis, da væggene aktivt bruges i spillet, hvilket giver mere effektiv spilletid.

Spillere fra andre ketsjer-sportsgrene kan tage deres motoriske evner og erfaringer direkte med ind på Padelbanen. Padel er en kæmpe GO-TO sport for ketsjerspillere, som ønsker nye udfordringer eller vil spille ketsjersport med venner og familie. Padel samler alle tænkelige niveauer og aldersgrupper og vil øge aktivitetsniveauet i kommunen - også hos de udsatte, ældre, yngre og alle de spillere, som er stoppet med deres respektive sportsgrene grundet skader eller mangel på interesse. Det er sjovt, let tilgængeligt og socialt for alle. Mere end nogen anden ketsjersport. Har du ikke set Padel før, så se evt. denne video på youtube med seværdige dueller.

Den østlige del af Næstved Kommune i Fuglebjerg og omegn satser på tilflyttere, og bør være med i denne udvikling. Sportsgrene blomstrer i foreningernes sociale liv, fællesskab og arrangementer. Padel er ikke startet i foreningerne, men blomstrer og udvikler sig alligevel trods de få baner og dyre banelejer.


 
Tilmeld dig Padel
Fuglebjerg IF | Byagervej 2 | 4250 Fuglebjerg